dinsdag 11 augustus 2009

Sole.. oftewel Himalaya geconcentreerd zoutwater

.
SOLE...... geconcentreerd Himalaya- of zeezoutwater met alle, voor het leven, belangrijke sporen-elementen en mineralen (84) in exact de juiste verhouding
.
Zeemineralen en water:
http://www.fonteine.com/zeemineralen.html door..... Mike Donkers.
.
Een manier om het effect van spoorelementen te creëren zonder nadelige gevolgen voor de bloeddruk en zonder gebruikmaking van planten- en die-renproducten is het verdunnen van Himalaya- of zeezout. Dit doe je op de volgende wijze:
.
Himalayazout of goede kwaliteit grijs zeezout in een afsluitbare fles of pot doen. Gebruik hiervoor dus geen zeezout uit de supermarkt want dat is vaak gewoon geraffineerd tafelzout in grotere kristallen. Natuurvoedingswinkels en toko's verkopen echt zeezout. De fles of pot vullen met goede kwaliteit water (gefilterd kraanwater of bronwater). De fles of pot regelmatig schud-den totdat het zout is opgelost. Daarna opnieuw zout toevoegen en het pro-ces herhalen. Telkens zout toevoegen totdat uiteindelijk het water geen zout meer opneemt en er korrels op de bodem blijven liggen. Het water is dan verzadigd (26%) en je hebt geconcentreerd Himalaya- of zeezoutwater met 84 voor het leven belangrijke elementen erin in.......... exact de juiste verhouding.
.
Elke dag 1 of 2 theelepels hiervan oplossen in (bron) water, vers geperst vruchtensap of rauwe melk en opdrinken. Een betere, goedkopere en effec-tievere manier om jezelf natuurlijke mineralen toe te dienen is er niet. Zie ook info: http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopic.php?f=19&t=4520 Himalaya zout op koksforum en/of de website: http://www.crystalquest.nl/pagina/himalayazoutinfo.html
.
In het begin kun je de dunne hiervan krijgen of winderigheid. Een manier om dit op te lossen is een half uur voor of na de maaltijd het zeezout tot je te nemen. Helpt dit ook niet, dan langzaam opbouwen en beginnen met een halve theelepel per dag. Het geconcentreerde zoutwater niet bewaren in de koelkast, maar gewoon op kamertemperatuur op een koele plek uit het zon-licht. Op deze manier is het oneindig houdbaar. Je kunt met een dergelijke zoutoplossing ook je mond en neus- en voorhoofdholtes dagelijks spoelen. Het helpt onder andere tegen ontstoken tanden, kiezen en kaken en lost slijm op bij verkoudheden of allergiën.
.
Mineralen en water zijn de bron van leven. Mineralen werken als activators, als sleutels. Iedereen die een tekort heeft aan mineralen mist dus 'sleutels' die op bepaalde plekken in je lijf het 'contact' in werking zetten. Met alleen vitamines kom je er niet. Je kunt het meest vitaminerijke voedsel tot je nemen en toch ziektes en kwalen krijgen, omdat je een mineralentekort hebt. De vitamines zullen dan voor een deel letterlijk niet hun weg vinden in je systeem. Mineralentekort wordt vaak gezien als de bron van alle ziekte. Kijk naar de kwaliteit van groente en vlees uit de commerciële industrie en de alsmaar verslechterende gezondheid van mensen en je ziet het belang in van mineralen als activators. Door dagelijks zeemineralen in verdunde vorm (Sole) te drinken, vul je je mineraalhuishouding aan en onderhoud en ver-beter je daarmee je gezondheid en vitaliteit.
.
Zeewater bevat maar liefst 92 elementen, waarvan 8 in gasvorm die verdam-pen als het water opdroogt tot zeezout. Je houdt bij zeezout of Himalayazout dus 84 elementen over. Wil je echt de volle 92 elementen plus de aërobe (zuurstofrijke) bacteriën in zeewater, dan raad ik je aan de Ocean Minerals te bestellen van een Australiër van Nederlandse afkomst genaamd Gerry Amena. Hij verkoopt geconcentreerd en onvervuild oceaanwater, zowel puur als met helende kruiden die hij zelf teelt en onverhit verwerkt in zijn pre-paraten. Lees meer over Gerry Amena hier:
.
Toelichting webmaster:
.
Mike Donkers is leraar Nederlands/Engels en een autoriteit op het gebied van voeding, landbouw en gezondheid. Hij geeft, samen met Ron Fonteine, regelmatig lezingen in het KNVB sportcentrum te Zeist en/of Soesterberg: http://www.fonteine.com/index.html

Ron Fonteine is de eigenaar/webmaster van de grootste en meest bezochte (alternatieve) website van Nederland:
http://www.fonteine.com/index.html (bijna 6,5 miljoen bezoekers in ruim drie jaar). Vele publicaties van Mike Donkers zijn op die uitvoerige website ook te vinden. Verder zijn op ‘Gezondheid Radio’: http://www.uitdaging.net/SLOG_podcast.html Ron Fonteine en/of Mike Donkers regelmatig (dinsdags 21.00 - 22.00 uur) te beluisteren. Dit is een initiatief van Henk Mutsaers. Zie zijn website: http://www.uitdaging.net/
.
Mike Donkers is, net als de webmaster lid/mede-oprichter van de landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.) met als centrale doelstelling therapievrijheid voor (terminale) kankerpatiënten en hebben inmiddels een boek (november 2008) uitgebracht; Chemo? Of kan ik zélf kiezen?: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ waarvan WWK-lid Drs. H.J. (Henk) Trentelman (best geïnformeerde kankerpatiënt van Nederland) de uitein-delijk auteur is. Henk overleeft (alternatief) al ruim 12 jaar prostaatkanker!!
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ton Claessen, lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten, W.W.K.: www.kankerwelzijn.nl en www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en tevens webmas-ter van: www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor alle verdere informatie!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl