dinsdag 9 november 2010

Codex Alimentarius.. krankzinnige missie - regels!

.
...................  ..........LAATSTE UPDATE: 25 december 2012... ... ................

  HEKSENJACHT ONTKETEND OP WAT NATUURLIJK-GEZOND IS!  KLIK HIER 
KRUIDEN IN DE BAN! TEKEN DE AVAAZ-PETITIE!
Op 1 mei 2011 zal de EU, als het aan ‘krachten achter de schermen’ ligt, geneeskrachtige kruiden in de ban doen! Teken alsnog de Avaaz-petitie.
CODEX SPECIAL APRIL 2011
Deze Codex Special, opgesteld door het redactieteam van De Hoogste Tijd, zal tevens gestuurd worden aan de nederlandstalige Europarlemen-tariërs om hen er (nogmaals) met nadruk op te wijzen deze informatie eerst zorgvuldig te bestuderen alvorens op 30 april 2011 tot het onderteke-nen v/d nieuwe Europese richtlijnen geneeskrachtige kruiden over te gaan.
.
Anneke Bleeker van website 'Verontruste Moeders' en 'Gezond Verstand Avonden' met.......  Vrijwilligers gezocht om alle wilde kruiden uit te roeien.

Zijn medicinale kruiden.... per 1 mei 2011 verboden in de Europese Unie?
Welke kruiden (geneesmiddelen) zijn per 1-5-11 niet verboden in Europa?
.
WAT IS DE CODEX ALIMENTARIUS?
Een zeer gevaarlijke organisatie waar Nederland, als 1 van de 149 landen, bij aangesloten is sinds 1962. Het gaat hier niet om een document, maar om een zeer uitgebreide regelgeving van tenminste 16.000 pagina’s over alles wat ons voedsel betreft en meer. Hier een brief aan minister-presi-dent Balkenende door de 'Stichting Recht op Gezondheid' op 27 juli 2010!
.
Codex is dus geen makkelijk onderwerp om te begrijpen. Ondanks de ruim 20 comités die jaarlijks bijeenkomen en de uitgegeven rapporten, maken de meeste mensen zich geen enkele zorg omdat zij geen flauw benul hebben van de gevaren voor hun gezondheid, die boven hun hoofd hangen door de activiteiten van de Codex Alimentarius commissie en zijn ondersteuning van  ‘handel in ziekten’! Lees verder bij Dr. Rath Foundation.
.
Alle biologische producten en supplementen staan op het spel. Vitami-nen, mineralen/sporen-elementen en kruidenpreparaten worden letterlijk als gevaarlijk voor de gezondheid bevonden en kunnen... worden verboden!
.
Dr. Laibow over Codex Alimentarius.... zie deze video met nl-ondertiteling.
Codex nieuwe zorgwekkende ontwikkeling! Verder bij Waren Wel en Wee
DE CODEX ALIMENTARIUS IN WERKING..?!
Zien de mensen die waarschuwen voor de Codex Alimentarius spoken? Is het de zoveelste complotheorie? Toch wel bizar, dat mensen die 'wakker' schijnen te zijn, door de ‘slapenden’ als complotheoristen worden weg-gezet. Lees verder bij... Want To Know en/of Belfort Group dan wel elders.
.
KRUIDEN HEBBEN FANTASTISCHE GENEZENDE KRACHTEN, MAAR...
.
Geneeskrachtige kruiden worden (waarschijnlijk) per 1 april 2011 verboden in de EU en zullen daarna worden bestempeld als illegaal, want de farma-ceutische industrie slaat grote slag! Kom in actie want er rest ons nog maar 5 maanden om deze krankzinnige en volslagen waanzin te stoppen!!
.
Dit verbod lijkt op uitvoering (onderdeel) van de Codex Alimentarius (offici-ële website). Een ander onderdeel van deze complexe en ingewikkelde materie zijn de vitamines en mineralen die op termijn ook aan banden (verboden) kunnen worden gelegd! Meer omtrent de Codex en zijn krank-zinnige doelstellingen bij Dr. Rath Health Foundation en ook hier ruime uit-leg betreffende deze.... gevaarlijke organisatie en hun bizarre voornemens!
.
Voorbeeldbrief inzake richtlijnen geneeskrachtige kruiden, bestemt voor verzending naar parlementariërs, ministeries, media enzovoort, inclusief een groot aantal email-adressen van... kamer en/of Euro-parlementsleden.
.
Codex protestsong......... door Henk Mutsaers en zijn River Zydeco Band.
.
Mailwisseling tussen een Argusoog-lezeres en Gerben - Jan Gerbrandy (D66) betreffende een ( mogelijk ) verbod op kruiden en kruidenpreparaten.
Nieuwe brief van 2e kamerlid D. Samson... inzake kruidenrichtlijnen 2011.
.
EINDE ALTERNATIEVE GENEESKUNDE?
.
De nieuwe Europese wetgeving zou wel eens het einde kunnen betekenen van de natuurgeneeskunde. Op dit moment wordt er gewerkt aan een voor-stel dat natuurlijke geneesmiddelen en het claimen van geneeskrachtige werking verbiedt en doseringen aan banden legt. In de praktijk betekent dit dat je straks (mogelijk) geen hooggedoseerde vitaminen en/of minera-len meer kunt kopen. Tenminste..... als er geen weerstand geboden wordt.
.
.
OPROEP!
Uw keuzevrijheid voor voedingssupplementen staat op het spel! Europese regels houden consument onwetend over de gezonde effecten van voeding! Teken hier petitie en/of... lees zeker verder!
.
.................Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!..............
.
Ton Claessen, lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatiënten, WWK: www.kankerwelzijn.nl boek:www.chemo-versus-hippocrates.nl/ tevens webmaster van www.natriumbicarbonaat.blogspot.com - http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.com/
.
..............................LAATSTE UPDATE: 25 december 2012...............................

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl