zondag 22 juni 2008

Oproep oud politicus!!

.
In het gastenboek van stichting Sergio is op 22 juni 2008 onderstaand bericht van politicus Piet Kuipers geplaatst: http://www.stichtingsergio.nl/guest.php?offset=6
.
Als oud-politicus vraag ik de huidige politici in de spiegel te kijken en zichzelf (net als iedere oncoloog in Nederland) de vraag te stellen: wil ik een chemokuur? Er zijn veelbelovende alternatieven die naar het zich laat aanzien minstens zo effectief zijn dan de reguliere behandelingen. De alternatieven: geen verwoestende bijwerkingen en breken niet het immuun-systeem af. Na een chemo is de kans dat de kanker terugkeert vele ma-len groter dan daarvoor. Geachte politici, geef vrij baan voor tenmin-ste twee alternatieve behandelingen, voor patiënten die uitbehandeld zijn of voor wie hieraan vrijwillig wil meewerken. Deze behandelingen zijn: de maagzouttherapie en de DCA-therapie. Want niemand kan om de voorlopige resultaten heen. Alleen U, zo blijkt.
.
Toelichting Ton (webmaster):
Met de maagzouttherapie wordt natuurlijk het concept van Dr.Simoncini en de succesvolle behandelingen van kanker met... natriumbicarbonaat bedoeld.
.
Piet Kuipers heeft sinds juni 2008 ook een DCA-weblog: http://dca.web-log.nl/

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl