zondag 22 februari 2009

Vaccinatie HPV virus zeer omstreden en risicovol!

.
Wat de media (nog) niet durven, willen of mogen vertellen!!

Als u een dochter(s) heeft in de tienerleeftijd dan bent u waarschijnlijk al geïnformeerd over het HPV vaccin, danwel zult u binnenkort worden aangeschreven en/of promotie campagne’s tegenkomen voor Cervarix (Gardasil), een vaccin dat zegt uw dochter(s) te beschermen tegen het HPV virus. Volgens informatie van de fabrikant is inenting met het vaccin op zeer jonge leeftijd een goede bescherming tegen baarmoederhalskanker, maar is dit waar en wat zijn de risico’s van dit....... onzinnige en verwerpelijke vaccin?

Na het doornemen van onderstaande informatie zult u waarschijnlijk, net als wij, zeker overtuigd zijn van het tegendeel en de gevaren. Wij vinden het schokkend en roepen u op om internet te raadplegen of zelf onderzoek te doen naar dit vaccinatieprogramma! Bedenk daarbij dat de fabrikant (lees farmaceutische industrie) een heel krachtige lobby en enorm voorlich-tingsbudget heeft en er tevens astronomische bedragen aan gaat verdienen.

Het vaccin dat onze minister aan uw dochter(s) wil toedienen, is niet alleen zeer omstreden, het is wellicht het grootste medische schandaal uit de geschiedenis. Het verschil met de Des en Softenon tragedie nog vers in ons geheugen is dat u NU wordt geïnformeerd. Helaas niet door de medische en/of politieke machthebbers, danwel door de al dan niet gemanipuleerde media, maar door gewone medeburgers, omdat u recht hebt op objectieve in-formatie waarvan u, zeker in dit geval, niet verstoken mag blijven, vinden wij.

In november 2008 presenteerde Drs. H.J. (Henk) Trentelman (tevens lid W.W.K) het boek ‘Chemo? Of kan ik zélf kiezen?’: www.succesboeken.nl
met als doelstelling het verkrijgen van therapiekeuze-vrijheid voor (terminale) kan-kerpatiënten: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ Daarin bracht hij onder-meer aan het licht hoe groot de invloed van de farmaceutische industrie is op ons dagelijks leven. In het boek is ook uitgebreid aandacht besteed (zie hoofdstuk 2): http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/Hoofdstukken-Chemo-vs-Hippocrates/Hfdst-2-Gardasil.pdf aan de omstreden en risicovolle HPV vaccinatie.
.
Het vaccin bevat afgrijselijke ingrediënten, zoals kakkerlakkengif en natriumboraat, (zit ondermeer in rattengif) en mag sinds 2005 niet meer als medisch preparaat worden gebruikt, maar ook polysorbaat 80 dat on-vruchtbaarheid kan veroorzaken en schade kan toebrengen aan het vaginale weefsel met alle gevolgen van dien. Ook moet u weten dat er niet eens onderzocht is of het vaccin zelf kankerverwekkend is, gezien de zware metalen en andere toevoegingen. Zie: http://www.cynthiajanak.com/Gardasil.html

In het afgelopen kalenderjaar zijn er al 9.000 meldingen van heftige bijwer-kingen. Er zijn inmiddels, tenminste, 35 meisjes aan dit vaccin overleden: http://www.cynthiajanak.com/20081228Memorialforthenewyear.html, en 6 gevallen van het Guillian-Barre syndroom (verlamming), 78 gevallen van zeer ernstige genitale wratten en 10 spontane abortussen. Maar dat is pas het afgelopen jaar. Zie VAERS-rapportage: http://www.renewamerica.us/columns/janak/071211 door het 'National Vaccine Information Center'. Actueler cijfers liggen hoger!


Kijk, luister, lees en huiver middels onderstaande bronnen!
.
Informatie video:
http://www.youtube.com/watch?v=EiLGrL7vhPE&feature=related Neem bij deze informatieve Nederlandse video enkele minuten de tijd om te beseffen, dat meisjes van 12 tot 16 jaar geen proefkonijn dienen te zijn en zie voor nog meer informatie zeker ook deze website: http://www.kidsfeeling.nl/
.
De Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP): http://www.nvkp.nl/index/ stellen de vaccinaties ook zeer ter discussie en voeren... informatieve acties.
.
VAERS-rapportage (National Vaccine Information Center): www.vaers.hhs.gov
.
.
GARDASIL-website van de Amerikaanse journaliste Cynthia Janak waarop uit-gebreid verslag omtrent dit HPV vaccin: http://www.cynthiajanak.com/Gardasil.html
.
Engelse video: http://www.rockymountainnews.com/videos/detail/ashley-story/ over Ashley, een meisje waarvan de gezondheid verwoest is door het HPV-vaccin.

Engelse video:
http://www.kake.com/health/headlines/39520342.html over het 16-jarige meisje Gabby Swank, die letterlijk ten gronde gaat aan Gardasil. En bij deze link: http://www.youtube.com/watch?v=R2z6RK2uTWc hetzelfde meisje dat stervende is tengevolge van de inenting. Triest, maar het goede wat het op-levert is dat zij en haar moeder een kruistocht begonnen zijn om de nadelige gevolgen van het vaccin (in dit geval Gardasil)...... aan de grote klok te hangen!

Spaanse gezondheidsautoriteiten hebben 76.000 vaccins tegen het HPV virus van de markt gehaald, nadat Spaanse meisjes (2), na de vaccinatie, ernstig ziek werden en daardoor opgenomen moesten worden in een ziekenhuis:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/02/19/Katie-Couric-Reports-on-Serious-Vaccine-Issues.aspx Het wachten is op de maatregelen in.... Nederland!

Informatie Zembla-tv: http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews%5bpointer%5d=2&tx_ttnews%5btt_news%5d=7459&tx_ttnews%5bbackPid%5d=1972&cHash=bacba82e94 met ondermeer hun tv-uitzending (19 oktober 2008) en actuele informatie. Hulde voor deze (nog enige) objectieve omroep!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ton Claessen, lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.):
www.kankerwelzijn.nl en www.chemo-versus-hippocrates.nl/, tevens webmaster van weblog: www.natriumbicarbonaat.blogspot.com voor alle overige informatie.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 opmerking:

Third Aly zei

This site is one of the best I have found.

obat perontok kutil kelamin herbal de Nature

www.succesboeken.nl