zondag 4 maart 2012

Zoektocht (voeding) naar..... stralende gezondheid.


   NAAR PAGINA VOEDING, DE LEUGENS - BEDROG EN HARDE FEITEN.... KLIK HIER   
    NAAR KANKER (EN MEER) DOOR MENS ONTWIKKELDE ZIEKTE(N) ...... KLIK HIER    
.
SCHOKKENDE STAND VAN ZAKEN!              LAATSTE UPDATE: 23 APRIL 2012
.
Pakweg honderd jaar geleden had slechts 1 op de 8000 mensen een vorm van kanker. Nu is dat 1 op de 3 en de tendens is helaas nog stijgende! De problematiek is zeer ernstig, want er zijn ook nog zo'n 6 miljoen chronisch zieken en (cbs) 80% gebruikt een vorm van medicatie! Aandoeningen als diabetes, alzheimer (dementie), par-kinson, reuma, astma, adhd, autisme, obesitas en nog meer, blijven explosief stijgen, evenals de zorgkosten! We worden ouder... zegt men, maar.. ook zieker! Wat is er de laatste eeuw, op een dergelijk dramatische wijze, misgegaan!? Een revolutionaire andere aanpak is dringend gewenst. Het gezonde verstand zal moeten zegevieren!
.
De voedingsindustrie werkt al meer dan 70 jaar samen met de over-heid en de farmaceutische industrie om natuurlijke kankermedicij-nen te onderdrukken en kankerverwekkende stoffen in voedsel, fris-drank en cosmetica goed te keuren, te ondersteunen en aanmoedi-gen. Let dus goed op wat je eet en onderzoek elk 'medicijn', om zo je cellen te beschermen en kanker -  andere ziektes te voorkomen.

                  NEEM UW GEZONDHEID (WEER) IN  UW EIGEN HANDEN!                 
.
Wat is bevorderend en wat ondermijnend voor een goede gezond-heid? Volg ons in een brede zoektocht naar een juist evenwicht en een stralende gezondheid! Eet hoofdzakelijk biologisch, want dat is gezonder voor uzelf en planeet.  Voordelen en visie Dr. F. v/d Blom
.
Dus geen maagvulling meer, maar echte voeding (bij voorkeur bio-logisch) zonder schadelijke e-nummers is al een belangrijke stap in de richting van... een stralende gezondheid. Giftige voeding, maar ook farmaceutische medicamenten en... vaccinaties dienen zoveel mogelijk vermeden te worden. Bekijk al deze video'sHet gezonde verstand moet zegevieren! Meer onafhankelijke info bij:Leefbewust
Uitdagingnet - Weston Price Foundation  bij: Verontruste Moeders - Belfort Group en nieuwe media.. WantToknow - ArgusoogNiburu

.
DR. WESTON PRICE FOUNDATION NEDERLAND
Mike Donkers (docent Nederlands-Engels en tevens autoriteit voeding en gezondheid) heeft het boek van Dr. Weston Price... Voeding en fysieke degeneratievertaald. Een schokkend en indrukwekkend werk over de negatieve gevolgen van moderne, bewerkte voeding.  Hij geeft lezingen in het land.... zie agenda en hier zijn forumTevens oprichter foundation.
.
Video over voeding die meehelpt aan bewustwording... mens zijn.
.
Op de geheel onafhankelijke website VitaMor vindt u nagenoeg alle informatie over gezond ouder worden en jong blijven. De site is het ABC van gezonde voeding versus gezondheid, wetenschappelijk onderbouwd door vele duizen-den onderzoeken en vrij van commerciële vervuiling.  Ten zeerste aanbevolen.
           ZOUT (EN WATER) GEWELDIG GESCHENK VAN MOEDER NATUUR           
.
KELTISCH EN HIMALAYA ZOUT (ONGERAFFINEERD) GEZONDSTE TER WERELD.
Samen met licht behoren zout en water tot de essentiële elementen van het leven: zonder water en zout is feitelijk geen leven mogelijk. In vroeger tijden, toen de mensen nog dichter bij de natuur stonden, wisten ze intuï-tief hoe belangrijk zout voor een gezond lichaam is. Zout is ook reinigend: zo helpen de mineralen uit zout de organen, om de zuurbase verhouding in ons lichaam optimaal te houden door de zuren uit te scheiden. Verzuring is een van de allerbelangrijkste ziekmakende factoren in deze tijd!!
.
Ongeraffineerd, natuurlijk zout bevat van nature 98% Natrium-Chloride en 2% overige mineralen. In deze 2% zitten alle mineralen die wij, samen met Natrium-Chloride, dagelijks nodig hebben. Deze geweldige eigenschappen gelden voor echt zout: ongeraffineerd, niet vervuild en liefdevol handmatig verwerkt. Goed, natuurlijk zout is rijk aan ongeveer 50 verschillende mine-ralen, maar ook sporenelementen, maximaal kunnen het er... zelfs 84 zijn.
.
Wat je doorgaans in de supermarkt koopt, is geraffineerd zout, dat voor 97,5% uit Natrium-Chloride bestaat en 2,5% chemicaliën. De overige mineralen zijn er chemisch uit verwijderd. Aan dit geraffineerde keukenzout wordt nog veel toegevoegd, zoals Aluminium Hydroxide om het strooibaar te maken. Deze stof (ook in vaccins) wordt ervan verdacht zich in de her-senen op te stapelen en ziekten als Alzheimer te bevorderen. Lees verder.
.
KELTISCH ZEEZOUT EN SOLE
De Kelten maakten ooit een oplossing van zeezout en regenwater, dat ze ‘Sole’ noemden, en dronken het iedere dag. Keltisch zeezout bevat ruim tachtig mineralen en spoorelementen die allemaal in perfecte verhouding en balans ten opzichte van elkaar staan. Het ongeraffineerde en 100% ver-vuilingsvrije zout is het meest gezondste natriumarme zeezout.. ter wereld! Keltisch zeezout is ondermeer hier te bestellen. Prijs per 5 kilo is € 15,95.
..
Sole zelf maken en gebruiken geeft je lichaam een evenwichtig menu van 84 mi-neralen-spoorelementen in vloeibare vorm die het bloed herkent, direct in zich opneemt en transporteert naar de cellen. Een eventueel (bijna zeker) tekort wordt opgeheven!! Het is een volkomen veilig en uitgebalanceerd supplement, waarmee je jezelf op een goedkope en zeer efficiënte manier dagelijks kunt voorzien van de broodnodige mine-ralen-spoorelementen om ziekte en verzuring tegen te gaan. Per dag (2-3 maal)  1 thee-lepeltje in een glas (mineraal) water of biologisch (groente) sap voor de....... vitaminen!

Met dank aan Mike Donkers, mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kan-kerpatiënten (W.W.K.) voor zijn waardevolle informatie. Mike is ook regelmatig te be-luisteren bij gezondheid radio. Meer info Keltisch zeezout bij ondermeer leerwiki en bij InfoNu en ook startpagina. Sole is ook te maken van.... ongeraffineerd himalayazout.
.
KORT GERELATEERD
Dr. Henk Fransen... het potentieren van mineralen voor 1 eurocent. Keltisch zout in de moestuin.. forum. Zout der aarde.. Mike Donkers. Zout (Keltisch): het eeuwige medicijn.... de toepassing - effectiviteit.
.
CONCLUSIE (WEBMASTER)
Bevorderend gezondheid: Ongeraffineerd.. Keltisch en/of Himalayazout.
Gebruik: bij koken-bakken-braden - als badzout - tandenpoetsen - bloemen-groentetuin
Ondermijnend gezondheid: Nagenoeg alle andere...... bewerkte zouten.
.
                                     VITALE VETTEN EN... FATALE VETTEN                                    
.
KOKOS-OLIJFOLIE (ONGERAFFINEERD)- ROOMBOTER... GEZONDSTE VETTEN.
Alle margarines, halvarines, mayonaises, dressings en bak- en braadoliën worden vervaardigd van 'supermarktolie'. Deze olie is zo bewerkt en che-misch versleuteld, dat ze niets meer met de oorspronkelijke oliën uit plan-ten en zaden van doen heeft. Alle, maar dan ook alle waardevolle stoffen zijn in supermarktolie vernietigd. Wel bevat de olie giftige verbindingen die onze genen, het erfelijk materiaal, kunnen beschadigen. Dat stelde Udo Erasmus, doctor in de biochemie - voedingsleer tijdens de presentatie van zijn boek 'Fats and Oils' met Nederlandse titel 'Vitale vetten, fatale vetten'.
.
KORT GERELATEERD
Een 160-tal toepassingen voor kokosolie of vet bij Wake Up (Engels). Kokosolie (biologisch)... gezondste (verzadigde) olie op deze planeet.
De website: http://www.kokos-olie.nl/
.
Wordt vervolgd....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ONWEERLEGBARE STATEMENTS - WIJSHEDEN
De waarheid wordt eerst altijd uitgelachen, dan gebagatelliseerd en vervol-gens met schaamrood op de kaken toegegeven! Het zijn enkelingen die het geheel beschadigd hebben, en het zullen ook weer (moedige) enkelin-gen zijn die er voor zullen gaan zorgen dat.. het allemaal weer goed komt. 
.
De echte kwakzalvers herken je aan de giftigheid van hun geneesmiddelen! Zorg dat uw gezondheid in de allerbeste handen is... uw eigen handen! Uw voeding is uw medicijn en uw medicijn uw voeding! Aan alle bewuste men-sen.. ontroerende overpeinzing! Denkwijze goedgelovige massa uitgelegd. 
.
                      Wij verkopen niets, dicteren niets, maar... informeren slechts!                    
.
Ton Claessen, lid landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatiënten, WWK: www.kankerwelzijn.nl boek:www.chemo-versus-hippocrates.nl/ tevens webmaster van: www.natriumbicarbonaat.blogspot.com en http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.com/
.
                                               LAATSTE UPDATE: 23 april 2012                                            

Geen opmerkingen:

www.succesboeken.nl